16 اسفند 1394
سایه شوم تلفن همراه بر تحصیل دانشآموزان
کودکان و نوجوانان وقتی با تکنولوژی تلفن همراه که دارای ویژگیهایی مانند پیامک، بلوتوث، دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری است، آشنا میشوند به دلیل جذابیت دیگر کمتر حوصله درس خواندن را دارند.
تلفن ثابت و سیار یک وسیله ارتباطی ضروری است که نمی توان واقعیت ضرورت آن را مورد تردید قرار داد و نحوه استفاده صحیح از تلفن همراه باید در زمان و مکانهای گوناگون به دانشآموزان آموزش داده شود. کارشناسان معتقدند با ورود هر پدیده نوینی در جامعه باید فرهنگ استفاده از آن وسیله نیز ترویج و نهادینه شود اما واردکنندگان پدیدههای نوین اغلب به دنبال مصالح اقتصادی بوده و از آثار فرهنگی و تبعات آن غافل هستند. اگر استفاده از تلفن همراه در مدارس با آموزش و فرهنگ مطابق نباشد آثار سوء این وسیله ارتباطی بر نتایج مثبت آن غلبه میکند چرا که در این شرایط استفاده از موبایل سبب عدم تمرکز و تداخل در آموزش دانش آموزان می شود
تلفن همراه ارتباط اجتماعی واقعی نوجوانان را مختل میکند
یکی دیگر از مشکلات استفاده از تلفن همراه توسط دانش آموزان در مدارس این است که نوجوانان قواعد ارتباطات اجتماعی واقعی را یاد نمیگیرند و در فضای مجازی ارتباط اجتماعی خود را تقویت میکنند و این مهم در نهایت زمانی که دانش آموز وارد جامعه می شود، مشکل ساز است. همکاری خانواده ها در راستای پیشگیری بسیار مؤثر است، در نهایت یکی از راهکارها این است که دانشآموزان از گوشیهای بسیار ساده و با قابلیتهای اندک استفاده کنند تا در معرض آسیب های مختلف روحی، جسمی و اجتماعی قرار نگیرند.
تعداد مشاهده (2219) نظرات (0)